Kassabonnen en rapporten op een volledige pagina afdrukken via je iPad

In de Retail POS-app kun je kassabonnen en rapporten op een volledige pagina afdrukken op een desktopprinter met AirPrint. Zorg ervoor dat je desktopprinter compatibel is met AirPrint en dat deze is verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je iPad om AirPrint te kunnen gebruiken. Neem contact op met de fabrikant van je printer voor meer hulp met je specifieke desktopprinter.

Nadat de desktopprinter is verbonden met je wifi-netwerk, kun je:

Kassabonnen afdrukken vanuit het scherm Verkoop

1. Zoek en filter in het scherm Verkoop de lijst en selecteer een verkoop.airprint_select.png
  2. Tik op het paneel Details op Kassabon afdrukkenairprint_printreceipt.png
  3. Selecteer een van de volgende opties:
    • Kassabon op volledige pagina afdrukken
    • Cadeaubon op volledige pagina afdrukkenairprint_print.png
  4. Selecteer je printer in het venster Printeropties. De printer die je selecteert, wordt je standaardprinter wanneer je de volgende keer een kassabon op een volledige pagina afdrukt.
  5. Gebruik eventueel de knoppen - of + om het aantal exemplaren aan te passen dat je wilt afdrukken.
  6. Je kunt ook op Opties tikken om te schakelen tussen enkelzijdig of dubbelzijdig, het paginabereik te beheren en te schakelen tussen kleur of zwart-wit.
  7. Tik op Afdrukken.

Rapporten afdrukken ​​vanuit het scherm Manager

1. Tik in het scherm Manager op Rapporten.airprint_manager.png
  2. Selecteer een rapport naar keuze (bijv. Totalen) .airprint_totals.png
  3. Gebruik de beschikbarefilters om alleen de resultaten op te nemen die je wenst af te drukken. Je kunt maximaal 100 resultaten tegelijk afdrukken.
  4. Tik rechtsboven in de zoekresultaten op Afdrukken. airprint_printreport.png
  5. Selecteer je printer in het venster Printeropties. De printer die je selecteert, wordt je standaardprinter wanneer je de volgende keer een kassabon op een volledige pagina afdrukt.
  6. Gebruik eventueel de knoppen - of + om het aantal exemplaren aan te passen dat je wilt afdrukken. Je kunt ook op Opties tikken om te schakelen tussen enkelzijdig of dubbelzijdig, het paginabereik te beheren en te schakelen tussen kleur of zwart-wit.
  7. Tik op Afdrukken.airprint_reports_printeroptions.png