Probleemoplossing voor de Zebra ZD410

Lightspeed Retail is ontworpen om te helpen met probleemoplossing bij de volgende problemen met de Zebra ZD410:

1. Printer is niet aangesloten.
  2. Printer is gepauzeerd.
  3. Printerklep is open.
  4. Printermedia is op.

Foutmelding: Printer is niet aangesloten

1. Als de printer niet goed is aangesloten, zie je de onderstaande foutmelding:

2. Om deze fout op te lossen en het afdrukken te hervatten, volg je de onderstaande stappen om de printer aan te sluiten op een stopcontact. Het rechthoekige lampje op de adapter wordt groen zodra de stroom is aangesloten.

3. Sluit een goedgekeurde USB-kabel (versie 2.0) aan vanaf de printer naar de USB-poort van de computer.

OPMERKING: Het is het beste om directe verbindingen te maken in plaats van via een USB-hub met adapter.

Foutmelding: printer is gepauzeerd

1. Als de printer is gepauzeerd, zie je de onderstaande foutmelding:

2. Zoals in het bericht staat, kun je het afdrukken hervatten door op de Pauze-knop op de printer te drukken.

Printerklep is open

1. Als de printerklep open is, zie je de onderstaande foutmelding:

2. Zoals te zien is in het bericht, kun je het afdrukken hervatten door de klep naar beneden te drukken zodat beide gele vergrendelingen dichtklemmen.
  3. Druk op de Pauze-knop op de printer om het afdrukken te hervatten.

Foutmelding: Printermedia is op

1. Als de klep van de printer open is, zie je de volgende foutmelding:

2. Je lost dit probleem als volgt op zodat het afdrukken hervat wordt. Open de klep van de printer door de gele vergrendelingen naar je toe te trekken en de klep omhoog te tillen.
  3. Trek de gele rol-geleiders uit elkaar en voer de rol in met de labels naar boven gericht.
  4. Laat de rolgeleiders weer los en druk ze samen zodat de rol stevig vastzit en vrij kan bewegen.
  5. Trek de labels naar buiten voorbij het snijvlak aan de voorkant van de printer.
  6. Druk de labels onder de rolgeleiders.
  7. Til de labels op zodat je de mediasensor als volgt kunt aanpassen:
    • Normale, kleine en alternatieve labels: uitlijnen naar de standaard middenpositie.
    • Sieraadlabels: uitlijnen naar het midden van de zwarte marketing op het label.
  8. Druk de deksel naar beneden zodat beide gele afsluitingen dichtklemmen.
  9. Druk op de Pauze-knop van de printer om het afdrukken te hervatten.