eCom (C-Series)-producten vanuit Retail POS (R-Series) beheren en bekijken

Omnichannel verwijst naar de naadloze integratie van je Lightspeed Retail-account en eCom-shop. Deel van deze naadloze omnichannel-ervaring is dat je in staat bent om snel en gemakkelijk de volgende handelingen direct vanuit jouw Retail-account uit te voeren:

• de online details van je eCom-producten beheren
  • de eCom-producten in je online shop bekijken

Deze twee handelingen worden gecontroleerd door twee knoppen in de sectie Details van je items:

• Online informatie beheren: terwijl sommige details van je eCom-producten vanuit je Retail-account worden gecontroleerd, is het gebruik van deze knop voor directe toegang tot de online details van de producten efficiënt en nuttig in gevallen waarin een detail vanuit de eCom-backoffice wordt gecontroleerd. Een voorbeeld van een productdetail dat vanuit de eCom-backoffice wordt beheerd is het de vervolgkeuzelijst Zichtbaar die beheert of het product in de online shop zichtbaar is voor klanten.

OPMERKING: selecteer het selectievakje Publiceren naar eCom en klik op Wijzigingen opslaan, om ervoor te zorgen dat deze knop beschikbaar is. Als je inloggegevens voor Retail en eCom niet hetzelfde zijn, moet je je ook aanmelden bij de eCom-backoffice voordat je wordt doorgestuurd naar de productdetails. In het geval dat het langer duurt voordat het Retail-item in de eCom-backoffice wordt gepubliceerd, krijg je het volgende bericht te zien: Het product kan momenteel niet worden gevonden. Probeer het binnenkort opnieuw.

• Bekijken in de webwinkel: tijdens het beheren van de online details van het product, kun je deze knop gebruiken om het product in de online shop te bekijken en ervoor zorgen dat het aan jouw klanten wordt getoond zoals je dat bedoelt.

OPMERKING: selecteer het selectievakje Publiceren naar eCom en klik op Wijzigingen opslaan, om ervoor te zorgen dat deze knop beschikbaar en werkend is. Selecteer bij het gebruik van de knop Online details beheren Altijd zichtbaar of Zichtbaar wanneer op voorraad van het dropdownmenu Zichtbaar van de online details van het product. Als je inloggegevens voor Retail en eCom niet hetzelfde zijn, moet je je ook aanmelden bij de eCom-backoffice voordat je de producten in de online shop bekijkt.