Klantgegevens opslaan in het Customer Facing Display

Het Customer Facing Display (CFD) is een fantastische manier om een superieure ervaring te bieden. Door gegevens van klanten op te slaan, krijg je een nauwkeurige en schone database en lever je de beste service aan jouw klanten.

Om de gegevens van jouw klanten op te slaan, moet je deze stappen volgen:

1. Zorg ervoor dat jouw CFD verbonden is met je computer of iPad.

2. In Retail POS ga je naar je Verkoop-scherm en voeg je de items toe aan je verkoop.

3. Koppel je klant als deze een bestaand account heeft.

4. Klik op het CFD-pictogram.

5. Er zal een bericht worden verzonden naar het scherm dat naar je klant toe staat gedraaid. Hierin wordt de klant gevraagd gegevens (achternaam, telefoonnummer en e-mail) bij te werken op het scherm, of om een nieuw klantenaccount aan te maken.

6. Via het CFD kan de klant een QR-code scannen. Zo krijgen klanten een contactloze optie en kunnen zij hun gegevens makkelijk invoeren via hun smartphone.

7. Wanneer je klant de gegevens heeft bevestigd, vraag je deze om op Opslaan te tikken.

Opmerking: Er zal een snelle scan worden uitgevoerd in het systeem om er zeker van te zijn dat de ingevoerde gegevens niet gedupliceerd zijn. Als er een e-mailadres of telefoonnummer wordt gevonden dat overeenkomt met de ingevoerde informatie, word je verzocht deze informatie met je klant te bevestigen.

De verkoop is nu bijgewerkt met kloppende gegevens van je klant. Op je Verkoop-scherm is nu een vinkje te zien waar eerst het CFD-pictogram stond. Je kunt nu de transactie voltooien!