De release notes van 10 okt - 21 okt

Lightspeed Retail POS (R-Series) web

Nieuw: Klanten kunnen nu hun eigen informatie toevoegen door een QR-code op de Customer Facing Display (CFD) te scannen of door deze handmatig in te voeren met het toetsenbord op een CFD-touchscreen.

Verbeterd: Eigenaren kunnen vanaf nu een gerandomiseerde digitale inwisselcode genereren wanneer ze een nieuwe cadeaubon aanmaken, door op de link een nieuwe cadeauboncode genereren te klikken in het scherm 'Verkoop' > 'Cadeaubon'. De code wordt niet meer automatisch gegenereerd bij indiening van het formulier als dit veld leeg is, waardoor de kans op fouten door de gebruiker kleiner wordt.

Verbeterd: De afbeeldingsformaten GIF, JPEG2000 en WEBP worden vanaf nu ondersteund voor het uploaden van afbeeldingen voor branding, producten en werkorders.

Opgelost: Bij het sorteren van items op prijs worden nu alle items correct weergegeven. Eerder werden items soms niet weergegeven als er voor het item geen standaard prijsniveau voor de huidige winkel was vastgelegd.

Opgelost: Eigenaren krijgen nu geen foutmelding meer bij het zoeken van items. Eerder waren er gevallen waarbij werknemers die maar toegang hadden tot een deel van de locaties een foutmelding kregen bij het zoeken van items, wanneer er bepaalde combinaties van winkel- en voorraadaantal-filters werden gebruikt.

Opgelost: Eigenaren krijgen nu de juiste resultaten wanneer zij de vermeldingen items exporteren met een voorraadaantal-filter. Eerder werden sommige regels dubbel weergegeven.

Opgelost: Je kunt nu velden voor aanvullende informatie kiezen bij het printen van labels via het scherm 'Voorraad' > 'Voorraadtransfers' > 'Transfer #' > 'Labels printen'.

Opgelost: Bij het printen van een transferbon via 'Voorraad' > 'Voorraadtransfers' > 'Transfer #' > 'Order printen', geeft de bon nu de juiste tijd voor jouw tijdzone weer.

Opgelost: Cadeaubonnen die eerst zijn toegevoegd aan een verkoop en daarna zijn verwijderd, worden niet meer weergegeven op de kassabon.

Opgelost: Voor eigenaren die zoeken naar bestaande items via het nieuwe itemsformulier wordt de btw-klasse niet meer gereset.

Lightspeed Retail (R-Series) POS iOS-app (versie 3.13)

Nieuw: Eigenaren kunnen nu toegang krijgen tot de Lightspeed Support-chatfunctie in de app door op het profielscherm op 'Support en gegevens' > 'Neem contact op' te tikken.