Kassabonnen zonder prijzen printen

Kassabonnen zonder prijzen zijn een fantastische manier om je klanten van dienst te zijn wanneer zij een cadeau willen kopen. Hiermee kunnen eigenaren de gekozen items en hoeveelheden op de bon van de klant weergeven zonder de verkoopprijs te tonen.

Volg deze stappen om je kassabon zonder prijs te printen:

1. Klik op Kassabon zonder prijzen printen zodra de verkoop voltooid is en de betaling verwerkt is.

.png

2. De modaal voor de kassabon zonder prijs laat je de items en hoeveelheden die je op de kassabon zonder prijs wilt weergeven selecteren.

3. Klik op Print zodra de gewenste items en hoeveelheden zijn geselecteerd.

4. De kassabon zal worden geprint met de geselecteerde items en hoeveelheden.