De release notes van 26 sept - 7 okt

Lightspeed Retail POS (R-Series) web

Verbeterd: Eigenaren kunnen met de nieuwe importfunctie hun kosten en ID's beter beheren en duidelijk aangeven welke leveranciers in aanmerking komen als standaardleverancier. In de sectie 'Voorraad' > 'Items importeren' kunnen nieuwe importsjablonen worden gedownload door op '+Nieuwe import' > 'Sjabloon downloaden' te klikken.

Verbeterd: Actieve sessies van werknemers waarvan het account door hun manager is vergrendeld, worden onmiddellijk beëindigd (gedwongen uitloggen).

Verbeterd: Het wijzigen van PIN's is nu eenvoudiger en kost ongeveer 80% minder tijd, dus eigenaren kunnen een veel snellere responstijd verwachten.

Opgelost: Eigenaren die gebruik maken van de Label-editor kunnen er nu van uitgaan dat de UPC- en EAN-streepjescodes op kleine labels op de gewenste plek worden opgeslagen.

Lightspeed Retail POS (R-Series) iOS-app - versie 3.13

Nieuw: Eigenaren kunnen nu toegang krijgen tot de Lightspeed Support-chatfunctie in de app door op het profielscherm op 'Support en gegevens' > 'Neem contact op' te tikken.