De release notes van 12 sept - 23 sept

Lightspeed Retail POS (R-Series) web

Verbeterd: Wanneer een reserveringsrapport wordt geëxporteerd, bevat de winkelnaam-kolom nu de locatie waar de reservering is aangemaakt.

Verbeterd: Wanneer er klantgegevens worden geëxporteerd, bevat het rapport nu een kolom met klant-ID's.

Lightspeed Retail POS (R-Series) iOS-app - versie 3.13

Nieuw: Eigenaren kunnen nu de chatfunctie van Lightspeed Support vanuit de app openen door op de chatknop in het profielscherm te klikken.