De release notes van 29 aug - 9 sept

Lightspeed Retail POS (R-Series) web

Nieuw: Verkopers kunnen nu tot wel 200 matrixvarianten tegelijk aanmaken. Als een matrix meer dan 200 varianten heeft, kan dezelfde knop voor in bulk aanmaken worden gebruikt om de overige varianten te maken.

Opgelost: Verkopen zonder tags worden nu correct weergegeven als 'Geen tags' in de tagrapporten van 'Verkopen per item'.

Opgelost: Verkopers krijgen nu de correcte datum in het veld 'Verstuurd op' in de leverancierretoursectie te zien. Deze liep hiervoor soms een dag achter.