De release notes van 18 juli - 29 juli

Dit zijn de updates die we hebben doorgevoerd voor:

Lightspeed Retail POS (R-Series) web

Verbeterd: Gebruikers hoeven niet meer te wachten tot tags zijn geladen wanneer zij deze typen en op enter drukken.

Verbeterd: Het proces voor het verkopen en inwisselen van cadeaubonnen is bijgewerkt. Omdat er verschillende scanners worden gebruikt, is het nu mogelijk om te zoeken naar gegevens met en zonder controlecijfer. Zo wordt de juiste bon verkocht en/of ingewisseld indien een code overeenkomt met een UPC-A/EAN-formaat.

Opgelost: Formatteringsproblemen bij het afdrukken van inkooporders waarbij witregels werden gebruikt, zijn opgelost.

Opgelost: De verschillende schermproblemen met het tag-zoekveld dat niet wilde laden bij het bekijken van bepaalde rapporten of vermeldingen, zijn opgelost.

Retail POS - 3.12.4 iOS-app

Nieuw: Ondernemers kunnen nu gebruikmaken van de STAR TSP143IV-bonprinter met een LAN-verbinding. Deze wordt nu ondersteund in Retail POS.

Nieuw: Ondernemers kunnen nu alfanumerieke cadeaubonnen van 8 tot 32 tekens aanmaken. Speciale tekens worden niet ondersteund.