Toegang krijgen tot Analytics Enterprise

Inloggen

Er zijn twee manieren om in te loggen op Enterprise:

• Als je voor Analytics Enterprise hetzelfde e-mailadres gebruikt als voor basis-Analytics-account, kun je via Retail POS Reports inloggen door op de Lightspeed Analytics-link te klikken:

Wanneer je bent ingelogd bij Analytics, zorg ervoor dat Lightspeed Enterprise rechtsboven is geselecteerd:

• Als je geen account hebt met basis-Analytics, kun je via de Enterprise-inlogpagina inloggen bij Analytics Enterprise:

Navigatie

Nadat je bent ingelogd, zul je automatisch naar de sectie Rapporten worden gestuurd, waar alle Analytics Enterprise-rapportagefuncties vanaf dezelfde plek toegankelijk zijn.

Aan de linkerkant staan drie pictogrammen:

• Account/Logout (Account/Uitloggen) - hier kun je de accountinstellingen controleren, zoals je naam, e-mailadres, tijdzone en valuta, of je wachtwoord resetten. Klik op de Logout (Uitloggen) om uit te loggen uit Analytics.

• Reports (Rapporten) - alle rapporten die voor jou beschikbaar zijn, worden hier vermeld, inclusief aangepaste rapporten. Lees meer in het artikel Rapporten.

• Admin (Beheerder) - dit is waar je gebruikers kunt toevoegen aan en verwijderen uit Analytics Enterprise.

Rapportage

Zodra je inlogt, word je doorgestuurd naar de sectie Reports (Rapporten):

Deze sectie vermeldt alle beschikbare rapporten per categorie. Je kunt rapporten filteren of het zoekveld gebruiken om te vinden wat je nodig hebt. Er zijn ook opties om ideeën voor rapporten voor te stellen, aangepaste rapporten aan te maken en rapporten aan favorieten toe te voegen.

Meer informatie over Analytics Enterprise vind je in het volgende artikel, Rapporten.

Hulp nodig?

Neem op elk moment van de dag contact op met Support:omni.strategic.support@lightspeedhq.com