De release notes van 23 mei - 3 juni

Dit zijn de updates die we hebben doorgevoerd voor:

Lightspeed Retail POS (R-Series) web

Nieuw: eigenaren kunnen nu multifactorauthenticatie (MFA) inschakelen. Dit is beschikbaar onder de inlogvoorkeuren voor de werknemer. Hier is het artikel over MFA van het helpcentrum.

Nieuw: je kunt nu verkopen van externe kanalen filteren (als het externe kanaal het veld referenceNumberSource in de API gebruikt) in drie R-serie rapporten:

• Lijnen
  • Verkopen per categorie
  • Alle transacties

Verbeterd: er zijn twee nieuwe gebruikerstoestemmingen toegevoegd om de verkoop van items met serienummers beter te kunnen beïnvloeden:

• Een gebruiker kan bij de checkout niet zonder gespecificeerde toestemming een serienummer aanmaken voor een item.
  • Zonder gespecificeerde toestemming kan een gebruiker geen verkoop voltooien zonder een serienummer toe te wijzen aan een item met serienummer.

Verbeterd: je kunt nu de maximale grootte van het lettertype verhogen die gebruikt kan worden bij het aanmaken van een aangepast label in de Label-editor.

Opgelost: FIFO-kosten in prijsregels gaven de allereerste kosten weer in plaats van de huidige eerst beschikbare kosten in de gespecificeerde locatie. Dit werkt nu zoals verwacht.

Opgelost: het printen van werkorders in Windows waarvan de schaal meer dan 125% is, werkt nu goed.

Opgelost: diverse weergave- en printproblemen die ontdekt werden gedurende de bèta-periode van de Label-editor zijn nu opgelost.

Lightspeed eCom (C-Series)

Verbeterd: eigenaars kunnen er nu van uitgaan dat het voorraadaantal voor specifieke items synchroniseert tussen R-Series en C-Series.

Opgelost: terugbetaling in bulk van cadeaubonnen werkt weer zoals verwacht. Af en toe leidden terugbetalingen in bulk tot afname van het cadeaubonsaldo die niet toegeschreven waren aan een verkoop.

Lightspeed Loyalty

Nieuw: voor eigenaars die Loyalty en de Retail (R-serie) web POS gebruiken, is er nu een verbeterd Loyalty-registratiescherm om het e-mailadres van de klant toe te voegen (optioneel). Het e-mailadres wordt weergegeven als een eigenaar een e-mailadres van de klant toevoegt aan het Retailprofiel. Het is ook belangrijk dat eigenaars toestemming hebben voor e-mail in de Retail voordat de Loyalty-registratie voltooid wordt.

Opgelost: je kunt er nu van uitgaan dat VIP-notificaties werken zoals bedoeld. Eerder was er een probleem met het verzenden van notificaties via sms als klanten in aanmerking komen voor deze beloning.