De release notes van 14 feb - 25 feb

Dit zijn de updates die we hebben doorgevoerd voor:

Lightspeed Retail POS (Web)

Update: We hebben aanvullende informatie toegevoegd aan de export van reserveringenrapporten zodat hierop ook SKU- en verkoop-ID-informatie op vermeld wordt.

Bugfix: We hebben een probleem opgelost waar bij het toevoegen van een klant na het toevoegen van een item in een btw-inclusieve omgeving de btw niet correct opnieuw werd berekend.

Bugfix: We hebben een probleem opgelost waarbij er, bij het exporteren van de prijsregels, niet meer dan 100 regels aan prijzen en kostinformatie werden inbegrepen.

Bugfix: We hebben een probleem opgelost waarbij de onjuiste uitvoerprijs op kassabonnen werden geprint wanneer prijzen in een prijsregel werden berekend.

Bugfix: We hebben een probleem opgelost waarbij het onjuiste subtotaal werd berekend op kassabonnen wanneer afgeprijsde prijzen door een prijsregel werden gegenereerd.

Lightspeed eCom

Bugfix: We hebben een probleem opgelost dat optrad bij Omni-winkels waarbij verkopen die werden gedaan in C-Series de cadeaubonbetaling weglieten bij het noteren van de corresponderende transactie in R-Series wanneer er naast een andere betaling een cadeaubon werd gebruikt.

Bugfix: We synchroniseren nu alleen cadeaubonnen op orders van C-Series naar R-Series wanneer alle cadeaubonnen gefactureerd zijn.

Lightspeed Loyalty

Bugfix: Er was een probleem met onze white-label webapp, die voor elke eigenaar aangepast kan worden. Als een klant op de Apple Wallet-knop klikte kon de klant de loyaliteitsidentiteit van die eigenaar niet aan hun portemonnee toevoegen. We hebben het probleem opgelost en nu kunnen alle klanten de loyaliteitsidentiteit downloaden naar hun portemonnee.