De release notes van 17 jan - 28 jan

Dit zijn de updates die we hebben doorgevoerd voor:

Lightspeed Retail POS (Web)

Update: We hebben een sectie Financiële diensten toegevoegd aan de Retail-instellingen waar gebruikers meer informatie kunnen krijgen over Lightspeed Capital en contact kunnen opnemen voor aanvullende informatie.

Update: We hebben een nieuwe toestemming toegevoegd waarmee gebruikers toegang kunnen beheren tot de onlangs toegevoegde sectie Financiële diensten.

Bugfix: We hebben een probleem opgelost waarbij het inkooporderscherm naar boven sprong wanneer de gebruiker wijzigingen aan items aanbracht.

Bugfix: We hebben een kassaprobleem opgelost waarbij de hoeveelheid in de lijst niet veranderde wanneer de gebruiker handmatig de verkochte hoeveelheid van een item wijzigde bij gebruik van de Geavanceerde kortingsregels.

Bugfix: We hebben een kassaprobleem opgelost waarbij het veld item zoeken niet geselecteerd bleef wanneer Geavanceerde kortingsregels was ingeschakeld.

Bugfix: We hebben een probleem opgelost waarbij het drukken op Enter of het scannen van een ander item niet het scherm Item zoeken liet verschijnen of een item toevoegde wanneer Geavanceerde kortingsregels was ingeschakeld.

Bugfix: We hebben een probleem opgelost waarbij het tenietdoen van een aankoop van een cadeaubon het saldo op de cadeaubon niet verwijderde.

Bugfix: We verifiëren nu of cadeaubonnen actief zijn voordat deze aan een verkoop wordt toegevoegd.

Lightspeed eCom

Update: We leggen nu HTTP Strict Transport Security (HSTS) op voor alle eCom-winkels. Dit voorkomt eventuele veiligheidsrisico's voor oude browserversies die verbinden met webshops van eigenaars.

Bugfix: We valideren nu de indeling van het e-mailadres voor online aankopen van cadeaubonnen.

Bugfix: We geven nu alleen cadeaubonnen uit als deze gefactureerd en betaald zijn.

Bugfix: We storten nu het saldo terug op alle verzilverde bonnen als de order wordt geannuleerd.

Bugfix: We controleren nu of titels van blogartikelen uniek zijn binnen blogs, om situaties te voorkomen waarbij identieke blogtitels ervoor zorgen dat alleen het eerste artikel op de webwinkel wordt getoond.

Lightspeed Analytics

Bugfix: We hebben een probleem opgelost waarbij hoeveelheden foutief het dubbele of drievoudige van de verwachte waarde toonden.

Bugfix: We hebben een probleem opgelost waarbij Outlook niet beschikbaar was tijdens het opslaan van doelen.

Lightspeed Loyalty

Bugfix: We hebben een probleem opgelost met onze URL-verkorter die wordt gebruikt wanneer automatische sms-meldingen worden verstuurd vanaf het product naar klanten voor (1) inschrijving bij Loyalty en (2) wanneer zij in aanmerking komen voor een nieuwe beloning. Het probleem zorgde ervoor dat sommige URL's die in sms-berichten werden verstuurd incorrect geformatteerd waren, waardoor er een kapotte link werd getoond.