De release notes van 20 dec - 31 dec

Dit zijn de updates die we hebben doorgevoerd voor:

Lightspeed eCom

Update: We hebben de integratie met PostNL bijgewerkt in het belang van de wijzigingen aan de in België aangeboden bezorgservices die in januari 2022 ingaan.

Update:Vanaf nu kun je inhoudsvelden voor een product aan gegevensfeeds toevoegen, met beperkte HTML-opmaak (ondersteunde HTML-tags: strong, p, em, ul, ol, li, br, sub, sup, div, span, dl, dt, dd).

Bugfix: We hebben de problemen opgelost met afronden op geprinte facturen met belastingtarieven.

Bugfix: We hebben de problemen opgelost met afrondverschillen tussen het ordertotaal op geprinte kassabonnen en het ordertotaal dat in de backoffice wordt weergegeven.

Bugfix: We hebben een probleem opgelost waarbij de niveaus van de ordervariant niet in de .ajax-versie van productpagina's werden weergegeven. We geven nu het niveau van de variant en de afbeelding-ID van de variant weer.

Bugfix: We hebben ervoor gezorgd dat verlopen/inactieve webshops niet meer worden weergegeven in de lijst van webshops waar een gebruiker toegang tot heeft.