De release notes van 3 jan - 14 jan

Dit zijn de updates die we hebben doorgevoerd voor:

Lightspeed eCom

Update: Doordat Facebook zijn beleid heeft bijgewerkt, zullen klanten vanaf 20 januari niet met hun Facebook-account in kunnen loggen.

Lightspeed Retail POS (Web)

Bugfix: We hebben een probleem opgelost waarbij ID's scannen op een Windows-computer tot een foutmelding leidde.

Bugfix: We hebben een probleem opgelost met paden in werkorders die je niet terugleidden naar de vorige pagina.

Bugfix: We hebben een probleem opgelost met kosten wanneer je items bewerkt via snel items bewerken.

Bugfix: We hebben een probleem opgelost waarbij de naam van een verkeerde werknemer op een speciale order of reservering werd geprint.

Bugfix: We hebben een probleem opgelost waarbij het inschakelen van een limiet op een kredietrekening in het profiel van een klant leidde tot een reset van hun selectievakje voor toestemming om contact op te nemen.

Bugfix: We hebben een probleem met labels printen opgelost waarbij bij het printen van prijzen zonder centen de valuta in het account niet weerspiegelde.

Bugfix: We hebben een probleem opgelost waarbij het juiste artikelnummer van de leverancier niet op de pakbon voor leverancierretour stond.

Lightspeed Loyalty

Update: We hebben ons Support-e-mailadres bijgewerkt. Deze kan worden gevonden op de startpagina van het Loyalty-dashboard, indien je een eigenaar met het loyalty-native-app-pakket bent. Het nieuwe Supportadres is reupsupport@lightspeedhq.com.

Update: We hebben de opties om je voor sms'jes af te melden logischer gemaakt, zodat we alle afmeldingen van klanten die met STOP op een geautomatiseerd of marketingbericht reageren op kunnen vangen.

Bugfix: We hebben de logica van bevestigingen in het Loyalty-dashboard verbeterd om ervoor te zorgen dat er tijdens klanteninschrijvingen geen dubbele telefoonnummers kunnen worden toegevoegd.

Bugfix: We hebben de logica van de 'Exporteer alle klanten'- en 'Exporteer klantgegevens'-.csv-exports bijgewerkt, zodat de juiste gegevens met betrekking tot de keuze van klanten om wel of geen sms'jes te ontvangen worden weergegeven. Zo kunnen eigenaren beter zien met welke klanten ze kunnen communiceren.

Bugfix: We hebben een probleem opgelost met importeren van klanten waarbij klanten die alleen een e-mailadres in Loyalty hadden opgegeven gedupliceerd werden wanneer hetzelfde adres bij een klantinschrijving voor de POS werd gebruikt.