Rapporten

Lightspeed Analytics bevat veel kant-en-klare rapporten. Deze kernrapporten zijn onderverdeeld in drie categorieën:

Klik voor toegang tot deze rapporten op het pictogram Reports (Rapporten) in het menu links op de pagina als je bent ingelogd bij Lightspeed Analytics. Hier vind je alles dat je voor rapportage nodig hebt op één locatie.

Je vindt een gedetailleerde beschrijving van elk rapport door naar de documentatie in de app te gaan. Klik hiervoor op Help linksonder in Analytics en dan op Documentation (Documentatie). Daar vind je ook een link naar onze hulpvideo's.

Deze documentatiepagina bevat informatie over verschillende typen rapporten.

Verkoop en voorraad

Verkoop:

Sales Year Over Year(Verkoop jaar op jaar)
Profit Year Over Year(Winst jaar op jaar)
Recent Sales(Recente verkoop)
Sell Through(Doorverkoop)

Voorraad:

Dusty Inventory(Overbodige voorraad)
Recently Out of Stock with Sales(Recentelijk niet op voorraad met verkopen)
Low Stock Alerts(Meldingen lage voorraad)
Sell Through(Doorverkoop)
Margin Alert(Margemelding)
Uncategorized Inventory(Niet-gecategoriseerde voorraad)
Uncounted Old Inventory(Niet-getelde voorraad)
Misc Sales(Diverse verkoop)
Turns(Omloopsnelheid voorraden)
GMROI
Historical Asset Inventory (Historische activavoorraad)

Marketing

Klanten:

Commonly Bought Together(Vaak samen gekocht)
Targeted Marketing by Product(Gerichte marketing per product)
Customer Lifetime Value

Prestaties van medewerkers

Werknemers:

Team Performance(Teamprestaties)
Individual Performance(Individuele prestaties)
Customer Capture Rate(Capture rate klanten)
Upsells Percentage(Upsellpercentage)
Sales by Hour of Day(Verkoop per uur van de dag)

Service:

Ticket Writers Performance, Parts vs Labor(Prestaties ticketschrijvers, onderdelen vs. arbeid)
Service Employee Performance(Prestaties servicemedewerkers)

Rapportfuncties

Ga naar de sectie Reports (Rapporten) van Analytics om alle beschikbare functies te bekijken. Klik op het pictogram Reports (Rapporten) links om daar te komen:

Beschikbare functies

• Favorite reports (Favoriete rapporten): klik op de ster naast een rapport om dit toe te voegen aan je lijst met favoriete rapporten voor snelle en eenvoudige toegang
  • Vervolgkeuzemenu Create custom report (Aangepast rapport aanmaken) met de optie om een basisrapport te kiezen
  • All reports (Alle rapporten): filter via het vervolgkeuzemenu op categorie, type of maker, of kies uit specifieke tabbladen: All (Alle), Sales and Inventory (Verkoop en voorraad), Employee performance (Prestaties van werknemers) en Marketing.
  • Sorteer rapporten op naam, categorie, datum aangemaakt of maker