Probleemoplossing voor de Zebra CS6080-barcodescanner

Als je problemen hebt met het verbinden van jouw Zebra CS6080-barcodescanner, ga dan op deze manier terug naar de fabrieksinstellingen:

1. Klik op je iPad op Instellingen > Bluetooth.
  2. Tik onder MIJN APPARATEN op het informatiepictogram rechts van je barcodescanner. cs4070_information.png
  3. Tik op Dit apparaat vergeten > OK.
  4. Om je barcodescanner terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, scan je de onderstaandebarcode rechtstreeks vanaf het scherm van je iPad:

Je barcodescanner moet nu verbinden met je iPad en Retail POS, wanneer je deze opnieuw instelt.