Openingstijden van een winkel online weergeven

De details van je locatie kunnen met Retail worden gesynchroniseerd en worden weergegeven op een locatiepagina in je eCom-winkel. Het duurt 24 uur voordat de wijzigingen worden gesynchroniseerd. De naam, het adres en de openingstijden van de locatie worden gesynchroniseerd.

Een locatie inschakelen in Retail

1. Selecteer Instellingen in je Retail-account.
    Afbeelding. Toont een pijl die over de instellingenknop zweeft.
  2. Selecteer Locaties.
    Afbeelding. Toont een pijl die over de locatieknop zweeft.
  3. Open een locatie door de titel te selecteren.
  4. Schakel in de sectie ZICHTBAARHEID LOCATIE de schakelaar Locatie zichtbaar maken in.
  5. Selecteer Wijzigingen opslaan.

De pagina aanmaken in eCom

1. Selecteer Inhoud in je eCom-beheerder.
    Afbeelding. Toont een pijl die naar de inhoudknop in de eCom-zijbalk wijst.
  2. Selecteer Pagina toevoegen.
    Afbeelding. Toont een pijl die naar de knop Pagina toevoegen wijst.
  3. Activeer de schakelaar Zichtbaarheid.
  4. Typ Locations in het Engels, ook als je een andere taal als standaard hebt. De oorspronkelijke paginatitel bepaalt de URL en moet /service/locations/ zijn. Kijk hieronder voor vertaalinstructies
  5. Selecteer Opslaan.

De locatiepagina in je eCom-winkel bekijken

1. Wacht 24 uur tot de wijzigingen van Retail zijn gesynchroniseerd met eCom.
  2. Klik op Bekijk webwinkel in je eCom-beheerder.
  3. Scrol omlaag naar de voettekst van je website en selecteer Locaties.

De paginatitel hernoemen of lokaliseren

De hoofdtitel van de pagina wordt automatische gelokaliseerd naar het Nederlands, Frans en Duits en kan niet worden hernoemd. Je dient echter wel een vertaling toe te voegen om ervoor te zorgen dat de link in de voettekst wordt gelokaliseerd.

Het toevoegen van meer dan één taal  is een voorwaarde voor deze instructies:

1. Selecteer Inhoud in je eCom-beheerder.
  2. Selecteer de paginatitel Locaties.
  3. Selecteer het A-symbool in de rechterbovenhoek van het scherm om alle talen weer te geven.
  4. Voer de juiste vertalingen voor de titel in:
    • Nederlands: Locaties
    • Frans: Boutiques
    • Duits: Standorte
  5. Selecteer Opslaan.

Opmerkingen

• Tekst of afbeeldingen op de pagina Inhoud > Locations (Locaties) in het veld INHOUD van je nieuwe locatiepagina worden door de inhoud van Retail vervangen.
  • Controleer je thema op instellingen met betrekking tot de openingstijden/het adres van je winkel. Deze instellingen komen niet overeen met je Retail-gegevens en worden niet gesynchroniseerd. Zorg dat ze overeenkomen met je locatiedetails of verwijder ze uit je thema.
  • Deze pagina wordt automatisch aangemaakt op basis van je thema. Als je wijzingen aan het ontwerp van deze locatiepagina wil aanbrengen, breng deze dan zelf aan of neem contact op met je ontwikkelaar.