Kassa‘s beheren

Nadat je de kassa‘s hebt toegevoegd die je nodig hebt voor je locatie, kun je ze zien in de instellingen van je locatie:

1. Klik vanuit het hoofdmenu op Instellingen > Locaties.
  2. Klik op Aanpassen naast je locatie.
  3. Klik op het submenu Kassa‘s.

De kassa‘s van je locatie worden vermeld onder Kassa‘s.

Vanuit daar kun je het volgende doen om de kassa‘s van je locatie te beheren:

Een kassa verwijderen

Als er geen verkopen zijn geassocieerd met een kassa, kun je de kassa verwijderen uit de lijst met kassa‘s van je locatie. Om dit te doen, klik je simpelweg op het prullenbak-pictogram links van de kassa en klik je op OK.

Een kassa archiveren

Als er verkopen zijn geassocieerd met een kassa, kun je de kassa archiveren om deze te verbergen in de lijst met kassa‘s van je locatie. Als je dit doet, blijven de verkopen in je rapportage echter geassocieerd met de kassa. Om een kassa te archiveren, klik je simpelweg op het archief-pictogram links van de kassa en klik je op OK.

Een kassa dearchiveren

Als je een gearchiveerde kassa weer moet toevoegen aan de lijst met kassa‘s van je locatie, kun je de kassa dearchiveren. Dit doe je als volgt:

1. Selecteer het selectievakje Gearchiveerd weergeven.
  2. Klik op Zoeken.
  3. Klik op Dearchiveren links van de kassa.

Kassa‘s samenvoegen

Als je meerdere kassa‘s wilt combineren om één kassa te maken, kun je ze samenvoegen. Nadat ze zijn samengevoegd, worden alle verkopen die zijn toegewezen aan de verschillende kassa‘s opnieuw toegewezen aan de enkele kassa. Kassa‘s samenvoegen:

1. Selecteer het selectievakje van de kassa‘s die je wilt samenvoegen.
  2. Klik onderaan de lijst op Samenvoegen.
  3. Klik op OK.
  4. Je kunt de kassa eventueel een andere naam geven.