Lightspeed Hub installeren

De installatie van een Lightspeed Hub op een computer is de eerst stap bij het instellen van een apparaat dat Hub ondersteunt. Lightspeed Hub kan in Lightspeed Retail POS worden gedownload onder Apparaten.

• Lightspeed Hub installeren:

1. Selecteer in het hoofdmenu Apparaten.
    2. Selecteer Lightspeed Hub downloaden.

3. Open het .dmg-bestand van Lightspeed Hub als de download is voltooid.
    4. Lees de Gebruiksvoorwaarden voor de applicatie en selecteer Akkoord om door te gaan.

5. Sleep de Lightspeed Hub-app naar je map met applicaties en zet hem neer.

6. Open Lightspeed Hub

7. Selecteer in Retail POS Verbinden met Hub.

Hub is nu verbonden met Retail POS en gereed om met apparaten te worden verbonden.

•
  • Lightspeed Hub installeren:

1. Selecteer in het hoofdmenu Apparaten.
    2. Selecteer Lightspeed Hub downloaden.

3. Open het .exe-bestand van Lightspeed Hub als de download is voltooid.

4. In het waarschuwingsvenster selecteer je Uitvoeren.

5. Lees de Gebruiksvoorwaarden voor de applicatie en selecteer achtereenvolgens Ik aanvaard de licentievoorwaarden en Doorgaan. Lightspeed Hub wordt automatisch geopend.

6. Selecteer in Retail POS Verbinden met Hub.

Hub is nu verbonden met Retail POS en gereed om met apparaten te worden verbonden.

•

Wat nu?

Bekijk onze lijst met ondersteunde apparaten voor Hub en stel je apparaat in.