Diverse en servicekosten bekijken

Je kunt het rapport Lijnen filteren om je diverse en servicekosten weer te geven.

1. Log in bij je Retail-account en selecteer Rapporten.
    Geeft een pijl weer die over de knop Rapporten in het hoofdmenu zweeft.
  2. Selecteer Lijnen.
    Geeft een pijl weer die over de link naar het rapporten Lijnen zweeft, de tweede optie vanaf de bovenkant van de lijst met rapporten.
  3. Stel het datumbereik in.
    Geeft een pijl weer die over de datumbereikbalk zweeft, het eerste veld bovenaan alle rapporten.
  4. Selecteer Kosten in het filter Items/Kosten.
    Geeft een pijl weer die over kosten zweeft in het filtermenu 'Item/Kosten'.
  5. Selecteer Zoeken. De diverse en servicekosten worden weergegeven in de zoekresultaten.
    Geeft een pijl weer die over de zoekknop zweeft.