Lightspeed CFD installeren

Het installeren van de Lightspeed CFD-bureaubladapp op je tweede scherm vormt de eerste stap voor het verbinden van Customer Facing Display. Lightspeed CFD is beschikbaar om te downloaden onder Verkoop Customer Facing Display (V2). Tweede schermen die kunnen verbinden met je computer zijn compatibel met de app.

Lightspeed CFD downloaden:

1. Klik in het hoofdmenu op Verkoop Customer Facing Display (V2).
  2. Tik onder Heb je de app nog niet? op Lightspeed CFD-app downloaden.

3. Open het DMG-bestand van Lightspeed CFD als de download is voltooid.
  4. Klik op Openen op het waarschuwingspop-upvenster.
  5. Sleep de Lightspeed CFD-app naar je map met applicaties en zet hem neer.
  6. Open Lightspeed CFD.

Je moet nu een voorbeeldweergave zien van wat je nu geopend hebt op je eerste en tweede scherm. Als dit niet zo is, controleer dan nogmaals of je schermen op de juiste manier verbonden zijn met je computer.