Navigeren door de Retail POS (R-Series)-app

Met de navigatiebalk krijg je snel toegang tot drie tabbladen die elk bestaan uit belangrijke functies om medewerkers en managers te helpen hun taken sneller te vervullen:

• Profiel
  • Verkoop
  • Manager

Profiel

Ga naar het Profielscherm om je dagelijkse verantwoordelijkheden voor jouw kassasysteem snel en gemakkelijk te voltooien. Start nieuwe verkopen, open of sluit kassa‘s, klok in en uit, en meer. Op dit scherm kun je ook in één oogopslag zien of je iPad verbonden is met je wifi-netwerk en apparaten.

Zie Het Profielscherm Begrijpen voor meer informatie.

Verkoop

Via het Verkoopscherm heb je een volledige geschiedenis van al je verkopen op één plaats. Je kunt zoeken en filteren in de lijst door een kassabon te scannen of door specifieke verkoopgegevens (bijv. naam van de klant, verkoopnummer, winkel, kassa en verkoopstatus) in te geven. Je kunt ook vanuit dit scherm terugbetalingen en inwisselingen starten of ontvangstbewijzen afdrukken en e-mailen.

Zie Het Verkoopscherm Begrijpen voor meer informatie.

Manager

Open het scherm Manager om een ​​van de extra functies van de webinterface rechtstreeks op je iPad te gebruiken. Met de mobielvriendelijke menu‘s kun je gemakkelijk je inventaris controleren, rapporten analyseren en instellingen configureren terwijl je onderweg bent.

Omdat dit gedeelte van de app de webinterface weerspiegelt, vind je informatie over deze functies in de categorie Retail POS (Web) van het Helpcentrum.