Over locatie-instellingen

Deze sectie van de startgids gaat over de instellingen die je moet aanpassen voor elke locatie onder Instellingen Locaties. Je leert hoe je locaties kunt toevoegen, je kassabonnen kunt instellen en kassa's kunt toevoegen. Deze instellingen vormen de basis en structuur van je account.

Om je te helpen deze locatie-instellingen aan te passen, gaan de artikelen in deze sectie over de basisinformatie die je moet invoeren voor elke locatie (bijv. adres).

Er zal ook in detail worden ingegaan op wat je moet doen in de volgende submenu's van elke locatie wanneer je klikt op Aanpassen:

• Instellingen
  • Configuratie van kassabon
  • Kassa's