Kassa‘s toevoegen

Elke locatie die je in je account toevoegt, heeft automatisch één kassa. Als je locatie meerdere kassa‘s nodig heeft, moet je de rest van de kassa‘s handmatig toevoegen. We raden aan om één kassa voor elke kassalade te hebben op je locatie.

1. Klik vanuit het hoofdmenu op Instellingen > Locaties.
  2. Klik op Aanpassen.
  3. Klik op het submenu Kassa‘s.
  4. Voer onder Kassa toevoegen een naam voor je kassa in.
  5. Klik op + Kassa toevoegen.
  6. Als je meerdere locaties hebt, herhaal dan de bovenstaande stappen totdat je alle kassa's hebt toegevoegd die je nodig hebt.

Let op: Als je de kassalimiet van je abonnement wilt verhogen, stuur dan een e-mail naar sales@lightspeedhq.com of je Sales Accountmanager. Je kunt eventueel ook contact opnemen met Support. Zij kunnen je doorschakelen of een terugbelverzoek indienen.