Een barcodescanner van de Zebra DS2200-serie instellen

De Zebra DS2200-serie barcodescanners bevat een model met snoer (DS2208) en een draadloos (DS2278) model. Beide modellen zijn compatibel met 1D- en 2D-barcodes. Je kunt snel aan de slag en items scannen, want de barcodescanners vereisen weinig tot geen installatie. Ze moeten simpelweg worden aangesloten op een USB-poort op je computer.

De Zebra DS2208-barcodescanner (model met snoer) instellen

Om de Zebra DS2208-barcodescanner in te stellen, heb je het volgende nodig:

• Barcodescanner
  • USB-kabel
  • Houder (optioneel)

Zo stel je de barcodescanner vervolgens in:

1. Sluit de USB-kabel aan op de basis van je barcodescanner.

2. Sluit de barcodescanner aan op een USB-poort op je computer.
    Opmerking: Als je de scanner verbindt met een Mac en je ziet een pop-up met Toetsenbordconfiguratie-assistent, mag je niet op Ga door klikken. Klik op de rode x in de linkerbovenhoek om de pop-up af te sluiten.

3. Schakel na een scan een automatische regelterugloop in door deze barcode te scannen (ook te vinden in de Snelstartgids die bij je scanner wordt meegeleverd):

Opmerking: Als je de bureaubladbundel van Elo hebt, kun je deze stap overslaan. Je barcodescanner is vooraf al voor je geconfigureerd.
  4. Selecteer in Retail POS Voorraad Item zoeken.
  5. Scan een item.

Als het item dat je scant in je zoekresultaten wordt weergegeven, dan mogen we je feliciteren! Je barcodescanner is nu namelijk officieel ingesteld. Deze zal blijven werken (zolang het apparaat is verbonden met een computer die aanstaat). Je kunt je barcodescanner ook in de houder zetten als je die niet gebruikt (als de houder in je bundel is inbegrepen of als je er een hebt gekocht).

De Zebra DS2278-barcodescanner (draadloos model) instellen

De Zebra DS2278-barcodescanner communiceert met de houder via Bluetooth. Dit zorgt voor de draadloze functionaliteit. De houder is aangesloten op een USB-poort op je computer zodat deze kan communiceren met je Retail POS-account en kan opladen.

Voordat je de Zebra DS2278-barcodescanner in je winkel gebruikt, raden we je aan hem in de houder te laten totdat hij volledig is opgeladen. Het ledlampje van de houder krijgt de kleur amber en begint te knipperen om aan te geven dat de scanner wordt opgeladen. Zodra hij volledig is opgeladen, wordt het lampje groen en stopt het met knipperen.

De installatie:

1. Sluit de kabel van de houder aan op de poort onder de houder.

2. Sluit de houder aan op een USB-poort op je computer.
    Opmerking: Als je de scanner verbindt met een Mac en je ziet een pop-up met Toetsenbordconfiguratie-assistent, mag je niet op Ga door klikken. Klik op de rode x in de linkerbovenhoek om de pop-up af te sluiten.

3. Schakel na een scan een automatische regelterugloop in door deze barcode te scannen (ook te vinden in de Snelstartgids die bij je scanner wordt meegeleverd):

4. Klik in Retail POS op Voorraad Item zoeken.
  5. Scan een item.

Het item dat je hebt gescand, moet in je zoekresultaten worden weergegeven.