E-mailinstellingen instellen

Onder Instellingen Algemene opties, kun je e-mailinstellingen instellen vanuit het submenu E-mail. Met deze e-mailinstellingen kun je kassabonnen naar je klanten en inkooporders naar je leveranciers e-mailen.

Om e-mailinstellingen in te stellen:

1. Klik vanuit het hoofdmenu op Instellingen > Algemene opties.
  2. Klik in het submenu op E-mailen.
  3. Stel je e-mailinstellingen in:

Alle e-mail uitschakelen Schakelt alle e-mailfuncties in je account uit.
    Antwoorden aan/van e-mailadres Het e-mailadres van waaruit alle e-mails worden verzonden.
    E-mailonderwerp Het onderwerp dat wordt gebruikt voor alle e-mails die worden verzonden vanuit je account.
    Koptekst ontvangstmail Voer de boodschap in die verschijnt in de koptekst van alle e-mails die worden verzonden vanuit je account.
    Voettekst ontvangstmail Voer de boodschap in die verschijnt in de voettekst van alle e-mails die worden verzonden vanuit je account.

4. Klik op Wijzigingen opslaan.