De Zebra CS4070 barcodescanner loskoppelen

Als je je Zebra CS4070barcodescanner van je iPad wilt ontkoppelen, houd je de Bluetooth-knop vijf seconden ingedrukt.

De barcodescanner piept en het Bluetooth ledlampje begint snel te knipperen om aan te geven dat hij zich in de detectiemodus bevindt. Je kunt de scanner vervolgens koppelen met een andere iPad.

Om de barcodescanner permanent van je iPad te ontkoppelen, scan je deze barcode rechtstreeks vanaf het scherm van je iPad:

Opmerkingals het scannen van je iPad-scherm niet werkt, probeer dan dit Help-artikel af te drukken en in plaats daarvan de afgedrukte kopie van de barcodes te scannen. Zorg er dan voor dat je de code niet uitrekt bij het afdrukken, want dan kan deze niet worden gescand. De barcode is ook beschikbaar in de CS4070-scanner Productreferentiegids (alleen in het Engels) van Zebra die bij je barcodescanner is geleverd.