Negatieve voorraad uitschakelen

Als u om welke reden dan ook een negatieve inventarisatie moet uitschakelen, kunt u dit doen onder Instellingen > Optionele modules. Voordat u dat doet, moet u echter eerst de negatieve voorraad die u op dit moment bij de hand heeft, corrigeren. Anders, als u nog steeds items met negatieve inventaris heeft en u probeert deze uit te schakelen, ziet u een foutmelding en wordt de instelling niet opgeslagen.

1. Klik in het hoofdmenu op Instellingen > Optionele modules.
  2. Schakel de Negatieve voorraadschakelaar uit.
  3. Klik op Wijzigingen opslaan.

Opmerking: Om deze instelling te activeren moeten jij en alle medewerkers die zich momenteel hebben aangemeld zich afmelden en opnieuw aanmelden.