Rapporten

Lightspeed Analytics Core heeft verschillende rapporten die direct klaar voor gebruik zijn! Deze kernrapporten zijn onderverdeeld in Sales & Inventory (Verkoop en voorraad)Marketing, en Employee Performance (Werknemersprestaties).

Zo krijg je toegang tot deze rapporten:

1. Klik in het hoofdmenu op Sales & Inventory (Verkoop en voorraad)Marketing, of Employee Performance (Werknemersprestaties).
  2. Klik op Reports (Rapporten).
  3. Zoek naar het gewenste rapport en klik op Explore (Verkennen).

Je kunt een uitgebreide beschrijving van elk rapport vinden door naar de in-app-documentatie te gaan. Dat doe je door op Help (Hulp) in de linkeronderhoek van Analytics en vervolgens op Documentation (Documentatie) te klikken.

Daar vind je documentatie over de volgende rapporten:

Verkoop en voorraad

Prestaties van medewerkers

Marketing