Instellingen

Je zal je Loyaliteitsprogramma configureren en aanpassen via de Loyalty Manager. Als je echter de inloggegevens moet bekijken of wijzigen, of de koppeling tussen Lightspeed Loyalty en Lightspeed Retail moet beheren, moet je dit doen onder Instellingen.

Accountinstellingen

Je kunt je accountsamenvatting bekijken en je wachtwoord voor inloggen wijzigen door naar Instellingen > Accountinstellingen te gaan. Onder Accountsamenvatting, zie je je Rol, de naam van je zaak (App-naam) en je Accounte-mail, het e-mailadres en de inloggegevens van de eigenaar van het account. Deze instellingen kunnen worden gewijzigd, maar je moet hiervoor contact opnemen met ons team Ondersteuning .

Om je wachtwoord te wijzigen:

1. geef je huidige wachtwoord in het veld Oud wachtwoord in.
  2. geef het Nieuw wachtwoord in.
  3. bevestig het nieuw wachtwoord.
  4. klik op Wachtwoord wijzigen.

Lightspeed

Je eerste stap is het instellen en opstarten van je Loyaliteitsprogramma om je Lightspeed Loyalty-account te koppelen aan je Lightspeed Retail-account. Om dit te doen:

1. navigeer naar Instellingen > Lightspeed.
  2. klik op Lightspeed koppelen.
  3. geef je inloggegevens voor Lightspeed Retail in.
  4. klik op Applicatie goedkeuren om Lightspeed Loyalty toegang te geven tot je Lightspeed Retail-account.

Je zult een bevestiging zien dat je Lightspeed-account is gekoppeld.

Als het ooit nodig is om de accounts te ontkoppelen, kun je terug naar hier komen en klikken op Lightspeed ontkoppelen.