Verkoopcommissies voor werknemers vastleggen

Als je je werknemers een verkoopcommissie uit wilt betalen, raden we je aan pincodes toe te wijzen en de instelling Pincode vereisen vóór iedere nieuwe verkoop in te schakelen. Als je de Service-module hebt ingeschakeld, kun je hetzelfde doen voor werkorders door Pincode vereisen vóór iedere nieuwe werkorder in te schakelen. Dit helpt je om de items en betalingen in verkoop en werkorders aan de juiste werknemer toe te wijzen in het Lijnwerknemer-rapport.

1. Klik in het hoofdmenu op Instellingen Algemene opties.
  2. Schakel onder Kassa en Service-modulePincode vereisen vóór iedere nieuwe verkoop en/of Pincode vereisen vóór iedere nieuwe werkorder in.
  3. Klik op Wijzigingen opslaan.

Wat nu?

Nu je de mogelijkheden om de verkoopcommissies van je werknemers correct vast te leggen hebt verbeterd met de instellingen Pincode vereisen vóór iedere nieuwe verkoop en/of Pincode vereisen vóór iedere nieuwe werkorder, is het belangrijk dat je begrijpt hoe de items en betalingen die worden verwerkt in verkoop en werkorders worden toegewezen aan werknemers in het Lijnwerknemer-rapport.

Zie ons artikel over Het Lijnwerknemer-rapport begrijpen voor meer informatie.