Leverancierscatalogi

Als je een lijst met leveranciers- en productcatalogi maakt in je Lightspeed Retail-account gaan er vele deuren voor je open. Door leveranciers en leveranciers-ID's (zoals artikelnummers leveranciers, aangepaste SKU, etc.) te koppelen aan de items in je voorraad kan dit je helpen bij het maken van inkooporders en rapportages over je voorraad, en omdat je toegang hebt tot een bibliotheek van leverancierscatalogi kun je nieuwe items snel vinden en toevoegen aan je voorraad.

Als je een kleine groep betrouwbare leveranciers hebt kun je overwegen deze handmatig toe te voegen aan je order om je lijst met leveranciers te beperken tot die waar je regelmatig mee werkt. Als je echter geïnteresseerd bent in het verkennen van potentiële nieuwe leveranciers en je je aantal bronnen wilt vergroten kun je snel veel nieuwe leveranciers- en productcatalogi toevoegen aan je account!

Leverancierscatalogi toevoegen op branche

1. Klik in het hoofdmenu op Voorraad > Leveranciercatalogi.
  2. Vink de vakjes aan van de branches die gerelateerd zijn aan je bedrijf.
  3. Klik op Wijzigingen opslaan.