Productupdates april

Wat is er nieuw in Lightspeed Retail (R-Series)?

Lightspeed Retail POS (R-Series)

Nieuw

Nieuwe instellingen voor het aanmaken van aparte regelitems

Een nieuwe optie in Algemene instellingen zorgt dat bij elke toevoeging van hetzelfde item er een nieuwe regel wordt aangemaakt in de checkout of werkorder, in plaats van dat het wordt toegevoegd aan de teller van de verkochte hoeveelheid.

Meer informatie

Update

Speciale orders in bulk verwijderen uit een inkooporder

Als je nu speciale orders van een inkooporder verwijdert met de bulkverwijderknop, worden ze ook verwijderd van de pagina Speciale orders.

Lightspeed eCom (C-Series)

Nieuw

Naleving van de toestemmingsmodus van Google

De toestemmingsmodus van Google werkt samen met je cookiebanner om de cookievoorkeuren van je klanten door te geven aan Google. In het licht van deze update moet je mogelijk enkele van je instellingen voor cookies en Google Analytics bijwerken om gegevens te kunnen blijven verzamelen. Lees voor meer informatie onze veelgestelde vragen over de toestemmingsmodus van Google.

Meer informatie

Lightspeed Financial Services

Nieuw

Verenigd Koninkrijk

Directe uitbetalingen voor Britse Lightspeed Payments-klanten

Met Directe uitbetalingen kunnen Lightspeed Payments-eigenaren in het Verenigd Koninkrijk onmiddellijk na een transactie verzoeken om toegang tot geld, ook in het weekend en op feestdagen.

Meer informatie

Nieuw in het Helpcentrum

Update

Inkooporders aanmaken

Bestel items (opnieuw) bij leveranciers met inkooporders.

Meer informatie

Update

Master orders aanmaken

Beheer inkooporders voor verschillende leveranciers vanaf één centrale locatie.

Meer informatie

Update

Inkooporders beheren

Beheer de status van inkooporders en verzendinformatie.