De Retail POS-app vergrendelen op je iPad

Je kunt snel naar een andere gebruiker schakelen door je toegangscode in te voeren op het vergrendelscherm. Je kunt het vergrendelscherm met de PIN-code ook gebruiken om ervoor te zorgen dat de juiste medewerkers is aangemeld voor elke verkoop door in te stellen dat Lightspeed Retail voor elke verkoop om een PIN-code vraagt. Als Lightspeed Retail POS is vergrendel, moet een gebruiker een geldige PIN-code invoeren om zich aan te melden bij zijn account. Je kunt de app zo instellen dat hij handmatig vergrendeld moet worden of automatisch vergrendelt na een bepaald bedrag of een bepaald periode, of voor elke verkoop.

De POS-app handmatig vergrendelen

Tik vanuit het hoofdmenu op Vergrendelen.

Automatisch vergrendelen instellen

Je kunt Lightspeed Retail zo instellen dat het automatisch vergrendeld na een bepaald bedrag of een bepaalde periode (optie Automatische afmeldvertraging), of voor elke verkoop (optie PIN vragen voor elke verkoop) door de optie te selecteren in ALGEMENE OPTIES in de Lightspeed Retail-webinterface of in de Lightspeed Retail Manager-modus (zie Over POS- en Manager-modi).