Koppelen van de Miura M010 op je iPad (met iZettle betalingsverwerking)

Dit artikel verklaart het koppelen van de Miura M010 terminal met je iPad voor iZettle betalingsverwerking.

Het koppelen van de Miura M010 terminal met je iPad:

Schakel de terminal in (door te drukken op de aan-/uitknop in de rechter bovenhoek). Zodra de terminal klaar is, worden het Bluetooth-pictogram en de indicatielampjes voor de batterijstatus weergegeven en gaat de terminal naar een van de volgende modi:

KLaar om te koppelen (knipperend Bluetooth-pictogram)

Deze modus geeft aan dat de terminal met geen enkel apparaat is gekoppeld. Het koppelen van een terminal in de modus Klaar om te koppelen met je iPad:

1. Open de app Instellingen op je iPad.
  2. Tik op Bluetooth.
  3. Tik aan de rechterkant op de Bluetooth schuifknop om hem in te schakelen (als hij uit is).
  4. Zorg ervoor dat de iZettle-terminal is ingeschakeld en dat het Bluetooth-pictogram op het scherm knippert. Als de terminal naar de slaapmodus is gegaan, druk dan op een willekeurige toets om hem te reactiveren.
  5. Wacht ongeveer twee minuten zodat je iPad de terminal kan ontdekken. Tik dan onder ANDERE APPARATEN (in het scherm Bluetooth van je iPad) op de post iZettle (die daar verschijnt) om het koppelen te starten.
  6. Zowel je iPad als de iZettle-terminal geven een willekeurig koppelnummer weer. Zorg ervoor dat de nummers op beide apparaten overeen komen; tik dan op KOPPELEN op de iPad en druk op de toets met het vinkje op de terminal om het koppelen te voltooien.

OPMERKING: Afhankelijk van de versie van je iPad kan handmatige pin-koppeling worden vereist. Als er tijdens het koppelproces om een Bluetooth-pin wordt gevraagd, voer dan de laatste 6 cijfers van het serienummer van de terminal in (wat je aantreft op de achterkant van de terminal).

KLaar om te verbinden (constand brandend Bluetooth-pictogram)

Deze modus geeft aan dat de terminal momenteel met een apparaat is gekoppeld. In deze modus staat de terminal alleen een verbinding toe met het apparaat waarmee het is gekoppeld en kan het NIET door andere Bluetooth-apparaten worden ontdekt. Het koppelen van een terminal in de modus Klaar om te verbinden met je iPad:

1. Houd de toets met het vinkje op de iZettle-terminal ingedrukt totdat het Bluetooth-symbol op het scherm van de terminal wordt weergegeven en het Bluetooth-pictogram op het sherm begint te knipperen.
  2. Open de app Instellingen op je iPad.
  3. Tik op Bluetooth.
  4. Tik aan de rechterkant op de Bluetooth schuifknop om hem in te schakelen (als hij uit is).
  5. Wacht ongeveer twee minuten om je iPad de iZettle-terminal te laten ontdekken. Tik dan onder ANDERE APPARATEN (in het scherm Bluetooth van je iPad) op de post iZettle (die hier verschijnt) om het koppelen te starten.
  6. Zowel je iPad als de iZettle-terminal geven een willekeurig koppelnummer weer. Verzeker dat de nummers op beide apparaten overeen komen; tik dan op KOPPELEN op je iPad en druk op de toets met het vinkje op het toetsenpaneel van de terminal om het koppelen te voltooien.

OPMERKING: Afhankelijk van de versie van je iPad kan handmatige pin-koppeling worden vereist. Als er tijdens het koppelproces om een Bluetooth-pin wordt gevraagd, voer dan de laatste 6 cijfers van het serienummer van de terminal in (wat je aantreft op de achterkant van de terminal).

Klik zodra het koppelen is voltooid hier voor stappen om iZettle in te stellen als de gateway in Retail POS en om de Miura M010 aan je iPad toe te wijzen.