Integratie met Specialized Bicyles instellen

• Klik in het hoofdmenu op Voorraad Leveranciers.
  • Zoek naar Specialized en klik erop om de details van de leverancier te bekijken.
  • Controleer of:
    • de Leveranciersnaam Specialized is
    • het Accountnummer juist is
    • Ingeschakeld is ingeschakeld in het onderdeel Catalogus
  • Geef de URL-toegangswachtwoord op van je Specialized-account.
  • Selecteer je prijsniveau. Niveau 1 is het hoogste niveau
  • Selecteer je distributiecentrum. Je kunt meerdere centra selecteren.
  • Klik op Wijzigingen opslaan.
  • Meld je aan bij je Specialized-account en ga naar het onderdeel Account Maintenance. Geef in het gedeelte URL Access Code dezelfde combinatie van letters en cijfers op die je hebt opgegeven in het veld URL-toegangswachtwoord in Lightspeed Retail. Als er al een URL-toegangswachtwoord is ingevuld, kun je deze overschrijven of kopiëren en in Lightspeed Retail invoeren.
  • Klik op Wijzigingen opslaan.

Als je hierna inkooporders voor Specialized Bicycles maakt, kun je de itembeschikbaarheid controleren en je orderinformatie vanuit het Specialized Bicycles-systeem ophalen in Lightspeed Retail.