Integratie met Hawley instellen

1. Klik in het hoofdmenu op Voorraad > Leveranciers.
  2. Klik in de lijst met leveranciers op Hawley om de details voor deze leverancier te bekijken.
  3. Controleer of:
    • de naam van de leverancier Hawley is, en niet Hawley Company, Inc.
    • Onder Catalog moet het selectievakje Ingeschakeld zijn ingeschakeld
    • Je gebruikersnaam en wachtwoord voor Hawley zijn ingevuld in de vakken Login en Password.
  4. Klik op Wijzigingen opslaan.

Integratie met Hawley gebruiken

1. Klik in het hoofdmenu op Voorraad > Inkooporders > + Nieuwe inkooporder.
  2. Selecteer Hawley als leverancier en klik op Wijzigingen opslaan. Je kunt in dit venster bij Shipping Note opmerkingen voor de verzending opgeven of dit doen nadat je de inkooporder hebt gemaakt.
  3. Zoek naar het artikel dat je wilt toevoegen en klik op Item selecteren.
  4. Als je alle artikelen hebt toegevoegd, klik je op Online bestellen in het menu links.
  5. Klik op Controleer beschikbaarheid van het item om de beschikbaarheid van de artikelen te controleren.
    • Als het artikel beschikbaar is, is het vak Beschikbaar groen en wordt de hoeveelheid per artikel (als dit meer dan 50 is, wordt er ook 50 weergegeven).
    • Als het artikel niet op voorraad is, is de regel Item oranje en wordt er een 0 weergegeven.
    • Als het artikel niet kan worden gevonden, is de regel Item rood en wordt er een reden aangegeven in het vak Response.
  6. Je kunt in het vak Gewenst voor het artikel aanpassen hoeveel exemplaren van artikel je wilt bestellen.
  7. Als je alle gewenste artikelen in de gewenste hoeveelheid op de order hebt geplaatst, klik je op Order indienen om de order naar Hawley te verzenden.
  8. Wil je je order controleren? Ga naar Hawley op https://www.hawleyusa.com en meld je aan met je aanmeldingsreferenties.
  9. Ga naar Mijn winkelwagentje > Opgeslagen winkelwagentjes.