Over de API

Met de Application Programming Interface (API) van Lightspeed Retail kun je de functionaliteit van Lightspeed Retail uitbreiden met toepassingsintegraties van derden.

Kenmerken van de Lightspeed Retail API:

Er is volledige technische documentatie beschikbaar met alle endpoints, kenmerken en ondersteunde methodes voor de meest recente versie van de API. Klik op de onderstaande afbeelding om die te openen:

Sluit je aan bij de API Developers Mailing List

API Developers Mailing List

Wil je weten welke functies, toevoegingen en wijzigingen er zijn gepland voor de Lightspeed Retail API? Heb je hulp nodig bij het gebruik van de API of wil je gewoon op de hoogte blijven van wat andere gebruikers doen? We delen de details van de toekomstige veranderingen en toevoegingen met je en willen graag feedback en wensen van de softwareprogrammeurs ontvangen.

API-updates

Belangrijke updates voor de API vind je in het Wijzigingenlogboek en in de Uitgave-opmerkingen. Volg deze lijsten zodat je zeker weet wat voor effect toekomstige wijzigingen op je integratie zullen hebben.