Integreren met de Lightspeed Retail POS (R-Series) API

Met de Lightspeed Retail API (application programming interface) kun je de functionaliteit van Lightspeed Retail uitbreiden met app-integraties van derden.

De Lightspeed Retail API:

Volledige referentiedocumentatie is beschikbaar en bevat elk eindpunt, attribuut en ondersteunde methode voor de meest recente release van de API. Klik op de onderstaande afbeelding om toegang te krijgen:

Sluit je aan bij de Lightspeed-community van API-ontwikkelaars

Via de Lightspeed-community kun je in contact komen met andere Retail API-ontwikkelaars, samenwerken met je vakgenoten, je kennis en tips delen, op de hoogte blijven van onze laatste Retail API-mededelingen en je feedback met ons delen.

Sluit je nu aan

API-updates

Belangrijke updates van de API worden aangekondigd in de Changelog en Release notes. Volg deze lijsten om er zeker van te zijn dat toekomstige wijzigingen geen invloed hebben op je integratie.

Hulp nodig?

• Klik hier om onze Lightspeed-community te bezoeken en antwoorden te vinden op al je vragen.
  • Klik hier voor onze API-documentatie.