Rekeningoverzichten voor klanten configureren

Je kunt instellen welke gegevens je in de rekeningafschriften van de klant wilt opnemen en welke printerinstellingen je wilt gebruiken.

1. Klik in het hoofdmenu op Instellingen > Algemene opties.
  2. Klik in het linkermenu op Facturatie.
Cheques uitschrijven aan Voer de ontvanger van de cheques in. Deze informatie wordt afgedrukt op de rekeningoverzichten. Als je dit veld leeg laat, wordt de naam van de winkel weergegeven.
Dagen tot vervaldatum Aantal dagen waarbinnen de klant de rekening moet betalen. Als dit veld is ingesteld op 0, wordt er op het rekeningafschrift Due Upon Receipt (betaling bij ontvangst) vermeld.
Percentage verschuldigd Het percentage van het rekeningsaldo dat de klant moet betalen voor de vervaldatum.
Kredietlimiet weergeven Het percentage van het rekeningsaldo dat de klant moet betalen voor de vervaldatum.
Koptekst extra informatie Voer hier aanvullende informatie in dit je wilt afdrukken in de kop van het rekeningoverzicht.
Betalingen verzenden aan Als het adres dat je hebt ingevoerd bij de winkelinstellingen niet het adres is waarnaar klanten betalingen moeten verzenden, voer je hier het adres in dat je wilt gebruiken.