Productgegevens exporteren

Exporteer je productgegevens naar een CSV-bestand en zorg zo voor een back-up van je product- en voorraadgegevens. We adviseren je dit te doen voordat je producten importeert.

1. Klik op Voorraad > Item zoeken.

OPMERKING: Je kunt filters toepassen zodat alleen bepaalde items in de export worden meegenomen.

2. Klik bovenaan de zoekresultaten op de knop Exporteren. Dan wordt automatisch een CSV-export gemaakt en gedownload.