Werkorders voltooien

Een werkorder voltooien

1. Klik in het hoofdmenu op Service > Werkorders, selecteer de werkorder en open deze.
  2. Wijzig de status van de werkorder in Afgerond en voeg taken en items toe, verwijder ze of werk ze bij.
  3. Klik op de knop Checkout om het betalingsvenster te openen en voltooi de werkorder door een betaling toe te voegen.

Een werkorder voltooien tijdens een verkooptransactie

1. Klik in het hoofdmenu op Verkopen > Nieuwe verkoop.
  2. Voeg de klant met de open werkorder toe aan de verkoop.
  3. Klik op het tabblad Werkorders.
  4. Klik op de knop Voltooien en voltooi de verkooptransactie. Je kunt ook extra artikelen aan de verkooptransactie toevoegen.