De verkoopkassa selecteren op je iPad

Wanneer je je voor de eerste keer aanmeldt bij Retail POS, hetzij na het downloaden van de app of het bijwerken naar een nieuwe versie, moet je een winkel en een kassa selecteren. Hiermee worden de winkels officieel toegewezen aan je iPad om er zeker van te zijn dat de verkopen en terugbetalingen in de juiste winkel en kassa worden verwerkt wanneer verschillende medewerkers zich aanmelden of hun pincode invoeren. De winkel en de kassa die je aan je iPad toewijst, worden ook weergegeven op het Profielscherm, bovenaan het scherm Nieuwe verkoop en op het Vergrendelscherm.

Om je winkel en je kassa te wijzigen na deze eerste aanmelding, tik je op Toegewezen kassa in het Profielscherm onder Apparaten en selecteer je expliciet de winkel en de kassa die je aan je iPad wilt toewijzen:

1. Tik in het Profielscherm onder Apparaten op Toegewezen kassa.
  2. Tik op de kassa die je aan je iPad wilt toewijzen.
  3. Tik op Gereed.

Opmerking: Om verkopen of terugbetalingen te verwerken, moet je je kassa openen.