Een verkooptransactie bewerken

Nadat je een verkoop hebt afgerond, kun je nog wijziging aanbrengen. Als je bijvoorbeeld per ongeluk een artikel hebt verkocht waaraan geen prijs is gekoppeld, voer je het rapport Lines uit en selecteer je het verkoop ID van het artikel dat je wilt bewerken. Je kunt vervolgens de prijs aanpassen.

1. Klik in het hoofdmenu op Rapporten.
  2. Kies het rapport dat de verkooptransactie bevat die je wilt bewerken:
    • Als je de naam van de klant of het verkoopbedrag weet, kies je het rapport Totalen.
    • Als je weet om welk artikel het gaat, kies je Regels.
    • Als je de Transactie-id weet, kun je de meeste rapporten gebruiken om de transactie te vinden.
  3. Klik op het Id-nummer. Het venster Details van de transactie wordt weergegeven. Hierin kun je de wijzigingen voor de verkoop invoeren.