Bekijken van de hoeveelheden transfers onderweg

Om op de hoogte te blijven van de artikelen die je tussen de winkels verplaatst, kun je de hoeveelheid die onderweg is vanuit de volgende gebieden van je Retail account bekijken:

• de Details-sectie van een artikel
  • de Voorraad-sectie van een artikel
  • de Transfer-sectie van een artikel
  • het rapport Transfers onderweg

Het bekijken van de hoeveelheden die onderweg zijn met het rapport Transfers onderweg

1. Klik in het hoofdmenu op Rapporten > Onderweg. Er wordt een lijst met alle hoeveelheden die onderweg zijn op VERSTUURD en ONTVANGEN transfers in je Retail account weergegeven.
  2. Optioneel kun je het rapport Transfers onderweg op de volgende manieren gebruiken:
    • Gebruik de beschikbare velden en filters om de lijst met artikelen te verfijnen.
    • Klik op Terug om terug te gaan naar de hoeveelheden onderweg van een artikel van de VAN winkel.
    • Klik op de ID van de transfer om de transfer te bekijken.
    • Klik op Exporteren om de gegevens van het rapport te exporteren naar een CSV-bestand.

Bekijk de hoeveelheden die onderweg zijn in het gedeelte Details van een artikel

1. Klik op het artikel dat je wilt bekijken. Je kunt dit doen met een zoekopdracht door de voorraad vanuit Voorraad > Artikel zoeken of door te klikken op de beschrijving van het artikel vanaf om het even welke plek in je Retail account (bijv. van een verkoop).
  2. Vanuit het submenu klik op Details.
  3. Onder Transfers aan de rechterkant van de pagina klik op Inkomende en Uitgaande hoeveelheden weergeven. De hoeveelheden die worden weergegeven zijn gebaseerd op VERSTUURDE en ONTVANGEN transfers van de winkel waar je op dat moment bent ingelogd.

Bekijk de hoeveelheden die onderweg zijn in het gedeelte Voorraad van een artikel

1. Klik op het artikel dat je wilt bekijken. Je kunt dit doen met een zoekopdracht door de voorraad vanuit Voorraad > Artikel zoeken of door te klikken op de beschrijving van het artikel vanaf om het even welke plek in je Retail account (bijv. van een verkoop).
  2. Vanuit het submenu klik op Voorraad.
  3. Onder Winkelvoorraad geven de TRANSFERS UIT en TRANSFERS IN de hoeveelheden die onderweg zijn van het artikel weer op transfers van VERSTUURD en ONTVANGEN naar of vanuit elke winkel. De huidige QOH van elke winkel (hoeveelheid in voorraad) voor het artikel wordt ook weergegeven.

Bekijk de hoeveelheden die onderweg zijn in het gedeelte Transfers van een artikel

1. Klik op het artikel dat je wilt bekijken. Je kunt dit doen met een zoekopdracht door de voorraad vanuit Voorraad > Artikel zoeken of door te klikken op de beschrijving van het artikel vanaf om het even welke plek in je Retail account (bijv. van een verkoop).
  2. Vanuit het submenu klik op Transfers. Er wordt een lijst van alle inkomende transfers met hoeveelheden die onderweg zijn voor het artikel weergegeven. De inkomende transfers en hoeveelheden die onderweg zijn die worden weergegeven zijn gebaseerd op OPEN, VERSTUURDE en ONTVANGEN transfers naar de winkel waar je op dat moment bent ingelogd.
  3. Klik optioneel op de ID van de transfer om de details te bekijken.