Aangepaste velden bewerken

Je kunt de naam van een aangepast veld wijzigen en sommige instellingen ervan bewerken.

Je kunt alleen de opties voor veldtype Tekst en Nummer wijzigen als je de instellingen van een aangepast veld bewerkt. Nadat je een veldtype hebt gemaakt, kun je dit en het betreffende recordtype (Item, Klant en Inkooporder) niet wijzigen.

Een veld bewerken

1. Klik in het hoofdmenu op Instellingen > Aangepaste velden en klik op het aangepaste veld dat je wilt bewerken.
    • Naam wijzigen: Klik in het menu Geavanceerd op Naam wijzigen. Geef een nieuwe naam op voor het aangepaste veld en klik op Naam aangepast veld wijzigen.
    • Bewerken: Klik in het menu Geavanceerd op Bewerken. Bewerk de instellingen voor het veldtype en klik op Veld bijwerken.