Aangepaste velden archiveren

Als je een aangepast veld niet langer nodig hebt, kun je het archiveren zodat dat het niet langer wordt weergegeven in de betreffende records. Als een veld is gearchiveerd, worden alle opgeslagen gegevens binnen het veld verwijderd voor de betreffende records. Je kunt de gearchiveerde aangepaste velden nog steeds bekijken in het venster Aangepaste Velden; filter hiervoor op de status Gearchiveerd.

Gearchiveerde aangepaste velden kun je ook opnieuw activeren.

  1. Klik in het hoofdmenu op Instellingen > Aangepaste Velden en klik op het aangepaste veld dat je wilt archiveren.
  2. Klik op Archiveren of Dearchiveren

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen