Integratie met KHS Bicycle instellen

1. Klik in het hoofdmenu op Voorraad > Leveranciers.
  2. Zoek naar KHS en klik erop om de details van de leverancier te bekijken.
  3. Controleer of:
    • de naam van de leverancier KHS is
    • het accountnummer juist is
    • Ingeschakeld is ingeschakeld in het onderdeel Catalogi
  4. Klik op Wijzigingen opslaan.

Integratie met KHS Bicycle-inkooporders gebruiken

1. Klik in het hoofdmenu op Voorraad > Inkooporders > Nieuwe inkooporder.
  2. Selecteer KHS als leverancier en klik op Wijzigingen opslaan. Je kunt nu in dit venster bij Verzendopmerking opmerkingen voor de verzending opgeven of dit doen nadat je de inkooporder hebt gemaakt.
  3. Voeg de gewenste artikelen toe aan de inkooporder en klik vervolgens op Online bestellen in het menu links.
  4. Je kunt in het vak Gewenst voor het artikel aanpassen hoeveel exemplaren van artikel je wilt bestellen.
  5. Als je alle gewenste artikelen in de gewenste hoeveelheid op de order hebt geplaatst, klik je op Order indienen om de order naar KHS te verzenden.